Siirry pääsisältöön

Sarjasuosikit x 3



En ole pitkään aikaan listannut teille sarjoja mitä olen katsonut joten nyt on sen aika.


Arrow #3-01 and 2 Recap: A Brand New World  
Arrow siitä on jo jonkun verran aikaa, kun miehen kanssa katsottiin tämä. Sarjassa Oliver Queen palaa kotiinsa oltuaan viisi vuotta kadoksissa ja perhe oletti hänen kuolleen. Oliverilla on mukanaan isältään saatu lista josta selviää ketkä ovat kotikaupungin tuhon takana. Oliver naamioituu ja alkaa kostaa listan henkilöille. Pian hän saa avukseen myös muita. Sarja on sopivan vauhdikas joskin jotkut juonen käänteet saavat katsojan miettimään mitä ihmettä. Arrowta löytyy netflixistä 5 kauden verran.

blacklist  
Blacklist kertoo FBI-agentti Elisabeth Keenin ja pahamaineisen rikollisen  Raymond (Red) Reddingtonin yhteistyöstä heidän ottaessa kiinni pahamaineisia rikollisia joiden olemassa olosta FBI ei edes tiedä. Sarjassa on paljon mielenkiintoisia juonen käänteitä sillä Keenillä ja Reddingtonilla on myös jonkin näköinen yhteys. Se mikä tuo yhteys on ei selviäkään kovin helpolla. Netflixistä sarjaa löytyy 5 kautta.


Ratamo on suomalainen suojeluspoliisiin liittyvä vakoiludraamasarja. Ratamon ensimmäinen kausi löytyy C moresta. Miehen kanssa katsottiin kaikki jaksot ja meistä molemmat tykkäsivät sarjasta.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiö ennen ja jälkeen

Tämän postauksen piti ilmestyä jo monia kuukausia sitten. Tosin, kun muitakaan postauksia ei ilmestynyt niin onko ihme ettei tätäkään. Onneksi parempi myöhään, kun ei milloinkaan.  Tammikuussa kirjoitin postauksen keittiön pöytä tasojen uudesta ilmeestä ja sen pääset lukemaan tästä . Aika pian sen jälkeen päädyttiin siihen, että maalataan kaappien ovet ja vaihdetaan samalla vetimet. Kaappien ovet maalattiin Unica Akvan sävyllä TVT 1944. Aloitettiin projekti tammikuussa mutta lopullisesti se taisi tulla valmiiksi vasta huhti-toukokuussa.  Pitkä projekti siis siitäkin tuli vaikka tarkoitus oli saada homma nopeasti valmiiksi. Elämä kuitenkin heitteli eteen kaiken laista ja se kaikki oli aina pois kaappien maalaamisesta. Muutoksessa parasta on lisääntynyt valon määrä keittiössä. Keltaiset kaapit nimittäin imivät sisäänsä kaiken valon ja keittiö oli aikaisemmin todella tumma. Kahvojen vaihto ja kaappien maalaus toi mielestäni keittiötä myös hieman ns "nykyaikaisemmaksi

Ystävänpäivälahja miehelle

Mietin pitkään mitä antaisin miehelle ystävänpäivälahjaksi. Oli selvää, että haluaisin antaa jotain jonka olisin osittain edes tehnyt itse, mutta joka voisi sisältää myös jotain ostettua. Tykkään lukea blogit.fi sivulta aina tuoreimpia blogipostauksia ilman, että kuitenkaan seuraan blogia joten en valitettavasti muista mistä blogista idean sain. Kuitenkin päädyin tekemään miehelle kasan kirjeitä joiden päällä lukee millä hetkellä minkäkin kirjeen saa avata. Avaa kun...saat nämä, haluat tietää miksi rakastan sinua, mielesi tekee jotain hyvää, olosi on onnekas, haluat tehdä kanssani jotain, mutta et keksi mitä ja kun olosi on onnekas. En kerro sen tarkemmin kirjeiden sisällöstä sillä tiedän mieheni silloin tällöin  vierailevan blogissani. Enkä halua hänen tietävän sisältöä ennen kuin avaa kyseisen kirjeen. Osaan kuorista ostin jotain sisälle ja osaan tein sisältöä vain itse. 

Perunalaatikko

Tarvitset : 10 keskikokoista perunaa (n.700g) 400g jauhelihaa  1 sipuli 1tl suolaa  1/2rkl kokonaisia mustapippureita  2rkl voita  Munamaito: 4dl maitoa  2 kananmunaa 1/2 tl suolaa Valmistus:  Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Ruskista jauheliha ja kuulota sipuli lopuksi mausta seos suolalla. Voitele vuoka ja ala latoa vuorotellen perunaviipaleita ja sipuli lihaseosta vuokaan. Lihaseoksen päälle aina muutama pippuri.Valmista munamaito ja laita laatikko uuniin 200c noin tunniksi, että perunat ovat kypsiä.