Blogin kirjoittaminen hävetti


Monissa paikoissa kysytään mitä harrastat? Usein vastailin, että no en mitään ihmeellistä. Vasta viime aikoina olen alkanut kertomaan, että kirjoitan blogia. En tiedä johtuuko se siitä, että hävetti vai siitä etten halunnut kenenkään kyselevän enempää.

Lähimmät ihmiset sen tosin on tiennyt kyllä koko ajan ja monet tututkin sen jälkeen kun perustin blogille oman facebook sivun ja kutsuin tuttuja tykkäämään sivusta.

Eniten jännitti kuitenkin kertoa miehelle, että hei mä muuten kirjoitan blogia. Entisessä asunnossa ruokapöytä toimi myös työ pisteenä, koska asunnossa ei ollut tilaa erilliselle työ pisteelle. Niinpä jouduin kertomaan blogin kirjoittamisestakin, ehkä vähän aikaisemmin mitä muuten olisin, koska olisi saattanut vaikka käydä niin, että jätän blogin koneelle auki ja hän huomaa sen.

Miehen suhtautuminen tähän oli kuitenkin hyvinkin positiivista ja kannustavaa. Se jännitys karisi siinä. Toki uuden kriisin blogaamisen saralta koin jälleen, kun yhdistettiin elämämme ja yhtäkkiä en tiennytkään mistä voisin kirjoittaa. Kerran tässä sitten nostin asian esiin ja kysyin ihan suoraan, onko jotain mistä ei saa kirjoittaa ja mitä saan näyttää ja mitä en. Keskustelu helpotti jälleen kerran taas omaa tekemistä ja niinpä sen jälkeen blogin kirjoittaminen onkin ollut taas helppoa.

Onko itselläsi ollut vastaavia tuntemuksia?
Miten pääsit niistä?


Kommentit

Suositut tekstit